Eh..:S Elektriker någon????

Jag har tagit bort lösenordet för bloggen... E ändå inte många som läser den... Men jag e lite osäker ändå. Men jaja. Får iallafall bra lön!!!!!!!!!!! Myyyyyyyyyyyyycke mer än jag trodde :D :thumbup: Göttit! Då klarar vi denna månaden lite bättre.

Men en sak som e mindre bra är att det har gått en propp i köket o det är mindre bra. Nu sitter nog någon o tänker " Men hur svårt är det att byta en sketen propp själv då???" JO det är jävligt svårt då det är huvudproppen som gått och vi får inte byta där själva. Vi har blivit lovade en jävla elektriker som skulle kolla uttaget i köket som gör att det går proppar hela tiden men dom kommer aldrig. Jag ringde felanmälan för mer än en  timme sen o sa att det är rätt akut för frysen har redan töat. Maten har förvisso inte börjat  töa än men det är bara en tidsfråga. O maten i kylen den e nog nåt så när förstörd redan. Så jag ska ringa sen o kolla hur vi ska göra för att få ersättning för den. För det ska vi ha. Det är inte meningen att vi ska sitta o inte kunna använda köket bara för att det är något fel på ett eluttag och för att dom inte kan skicka hit en jävla elektiker!!!!!!!!!!!!

Eh? Denna har helt misstuppfattat att den ...

dsc00324 (MMS)

Eh? Denna har helt misstuppfattat att den inte ska växa så fort. Det är ca 1 vecka sen jag planterade dom. Jävla gurka!


Min man framför sitt altare *hi hi hi*

dsc00310 (MMS)

Min man framför sitt altare *hi hi hi*


Hitta katten

dsc00308 (MMS)

Hitta katten


Min man ska inte tatuera utan tatudera asg!

Min man ska inte tatuera utan tatudera asg!


Men vilken trevlig mamma man har då. Jag s...

Men vilken trevlig mamma man har då. Jag skulle jobba idag men när jag kom upp i morse hade jag ont i kroppen, hosta, och kände mig febrig. Tänkte att det hjälper nog att ta lite panodil. Efter en stund kände jag mig yr och tänkte att det kommer inte funka när jag ska sitta i en bil hela dagen. Sen ringer mamma och givetvis ska hon gnälla. "du blir alltid sjuk när du ska jobba. Du får kolla upp varför du får dom där febertopparna." Eh? Detta e första gången jag är sjuk sen då mejlen jul och nyår då jag fick åka in på akuten. Jag e inte sjuk så ofta. Fan blir så jävla förbannad på hennes jävla påhopp om att man e både det andra. Kul att hon ser en som en alkis, brottsling och allt annat. Konstigt man vill säga upp kontakten. För hon har ingen som helst aning om vad som pågar i mitt liv. Som Per sa "Till och med en nunna dricker oftare än vad du gör." och då e jag alkis då? För att jag kanske dricker 1 till 2 gånger om året? Jaha då får jag väl vara det då.


RSS 2.0