Att Twittra eller inte Twittra. Det är den stora frågan *asg*

Tja det är ju aldrig för sent att börja.. Fejjan e ju på väg i botten så för en gångs skull ska jag vara först bland vänner o bekanta med att börja twittra. Men inte fan fattar jag ett piss!!! Allt e fan på engelska. O inga vänner har jag där som jag kan följa *asg* jaja. Kanske blir bättre om jag följer det i telefonen. Men då måste jag ha en bättre mobil o det blir inte än på ett år. Tja så länge jag kan "twittra" på datan så får jag ju göra det.

Nu e jag trött. 3 av 5 rum är klara! Fasen...

Nu e jag trött. 3 av 5 rum är klara! Fasen så snyggt det blev. :-D nu ska det bara in lite nya möbler och färga om överdragen till sofforna så blir vardagsrummet kanon. Så i morgon ska vi ta vårt sovrum och hallen. SEN är vi klara helt. Eller ja. Vi ska måla om alla lister för vissa av dom är inte ens vita. Och sen har den som målat innan oss målat både karmar och allt och det är inte snyggt. Och inte nog med det. Färgen har runnit med. Mycke sådana saker fick vi fixa till nu när vi skulle måla. På minst två ställen kunde jag plocka bort något klistrigt skit och under det satt en stor plugg. Inte alls svårt att ta bort. Sen var det ju bara att spackla över. Fan så mycke snyggare. Ska ta kort sen på alla rum. Lite före och efter kort :-D nä nu ska jag sova. Har fan ont på ställen jag inte ens hade *asg* undras om min man rymt? Han skulle bara fixa sig för natten. Igår ringde jag ut till honom när han satt i storarummet. Var så slut så jag orkade inte kalla på honom *ha ha ha* nä sova var det. Natti natti alla 0 som läser. :-)


Ser man inte ut såhär när man målat har ma...

foto0936 (MMS)

Ser man inte ut såhär när man målat har man inte målat :-D *asg*


Nu e julstöket igång igen :-) köttbullesme...

Nu e julstöket igång igen :-) köttbullesmeten står och drar sen alls det till att göra köttbullar av 5 kg färs. Lite av julgodiset e klart. Ska kolla vad mer för godis man kan göra. Det ska ju inte kosta en förmögenhet att handla hem och inte ta miljoner år att göra. Nu ska vi bara ragga upp en gran. Jag SKA ha en julgran! Helst nu. Ska se om vi kan ragga upp nån gran eller helt enkelt låna pengar av någon till en gran. Erika sa att dom har billiga fina granar på rusta så det blir nog att försöka ta sig dit o kolla. Eller så går jag in på deras hemsida och kollar hur dom ser ut och sen lånar pengar till en. jag undrar bara var fasen mitt julgranspynt e någonstans? Nä nu ska jag gå och göra något vettigt som att fortsätta kolla på Narnia. Pöss


RSS 2.0