VÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅR!!!!!!!!

Wiieee! Snart vår! *hahaha* Jag tjuvstartar... Jag har sått lite tomater ( läs mååååånga) Får se om dom tar sig :D Ska så fler om nån vecka eller vad det nu var. Ska kolla upp det lite senare. Har jag tur blir det många tomater i sommar *me love* Kruxet är bara var fasen jag ska ställa alla små krukorna :question: det ultimata är i köksfönstret och i Johans fönster... Men där får inte plats så mycke *hahahaha*

Gynbesök med jävligt bra nyheter :D

Var hos Gyn idag. Hon ska skicka vår remiss till Malmö så vi kan påbörja en provrörsbefruktningsbehandling. Blev lite smått chockad då vi varit helt inställda på insemination. Men men. Detta går säkert minst lika bra :D Iallafall så inom tre månader( vårdgarantin är 3 månader) kommer vi få en kallelse. Sen NÄR själva den tiden är det kan ju ta lååång tid innan vi ens får komma dit. Men det känns fan så jävla overkligt! ÄNTLIGEN händer det något *hihi* Fuck!! Det känns så jävla overkligt!! Att om ett år kanske jag är gravid med bebis på nedgång *wiiiiiieeeeeeeeeeee*!!!!!!!!!!!
Visst vi är helt införstådda med att det säkert kommer bli skitjobbigt mellan varven men det är inget vi vill tänka på just nu. Så jag vill inte ha en jävla massa påpekanden om att det kommer bli skitjobbigt o bla bla bla. vi är väldigt medvetna om det men väljer att just nu vara jävligt lyckliga över det faktum att det äntligen kommer att hända!

Hur man förvandlar en nyttig frukost till ...

foto1064 (MMS)

Hur man förvandlar en nyttig frukost till en onyttig! Asg han har tagit mariekex i muslin ha ha ha! Fan vad jag älskar min man! Han e så bäst!


Snyggestilen Zelda har under Helles stol h...

foto1056 (MMS)

Snyggestilen Zelda har under Helles stol ha ha ha. Gött o skicka röv!


Konstig arbetsmarknad....

Jaha? Så arbetsmarknaden har ändrats nu eller?? Innan när man var i 20-års åldern så skulle man var typ 20 med en 50 årings erfarenhet. Nu ska man helst vara 20 med nada erfarenhet... Jag har sökt fan snart över 40 jobb på en vecka ( har inte kommit ut så många fler.. tycker dom e slöa ) och så sitter syrran o söker jobb hon med och 5 minuter ca efter att hon skickat in ansöka så ringer fan 3 (TRE!!!!!!!!!!!!!!!!!) st och vill att hon ska komma på anställningsintervju. Hon var på första idag och hon kommer få svar i dag eller på måndag. Visst jag e faktiskt skitglad för hennes skull men samtidigt så känner man lite "Varför ringer dom inte till mig???" E det bara för att jag jobbat 8 år inom vården som jag inte kan få ett jobb som telefonförsäljare??? :(

Inte så farligt som jag trodde :D

Maila fogden häromdagen o tog reda på hur mycke hyresskuld jag hade.. Det var förvisso mer än vad jag trodde... Men det bästa var att skulden till fodgen totalt var jävligt liten!!!!!!!!!!!!! :D Me Happy!!!  Så nu ska vi snåla ännumer än vad vi redan gör och så ska vi trycka in så mycke  vi bara kan just till hyresskulden. Per hade inte heller så mycke skuld kvar på gamla hyror så hans försvinner nog mycke fortare. Då slipper vi borgenär på lägenheten sen när vi får nån i Ängelholm. Visst det tar nog lite längre tid innan vi får en lägenhet så vi bor nog kvar i nåt år till men sen jävlar!!

Jag har sökt en miljon olika jobb känns det som. Lämnat spontanansökningar till IKEA,Netto,Lidl,BR leksaker, Toys ´R us m.fl m.fl och så har jag skickat in CV till alla möjliga telefonförsäljarjobb jag har hittat och även butiksjobb och vårdjobb. NÅN borde väl vara intresserad?? Iallafall så fortsätter jag skicka in mitt CV i princip varje dag till nån ny.. Fast dom sista dagarna har dom inte lagt ut nåt ny *hahaha* Men men. Får nån av oss ett jobb eller båda två så går det fan så mycke fortare att bli av med hyresskulderna. O då går det förhoppningsvis fortare att få lägenhet i Ängelholm :D :thumbup:

Tur man har bra minne då. Förra gången Joh...

foto1028 (MMS)

Tur man har bra minne då. Förra gången Johan var här snodde han ena påsen med halstabletter och la dom i en låda på sitt rum. Givetvis hitta jag dom rätt snabbt (kommer ihåg hur man själv var när man var liten ha ha ha ) och la ut dom där dom skulle vara. När han kom i fredags undra han givetvis var dom var så jag sa till honom att jag lagt dom var dom skulle vara. Så i morse gick jag och letade efter den andra påsen och undrade var fasen han lagt den denna gången eftersom jag hittade den första så fort. Inte fan hitta jag påsen och jag missade bussfan bara för det. Var tror ni jag hitta den i kväll? Jo på mitt nattduksbord!! Missa alltså bussen helt i onödan för att jag e så jävla senil!! Ha ha ha!


Evigt jobbsökande och lägenhetssökande :D

Har idag sökt en jävla massa jobb överallt som jag kan ta mig till utan bil. Hela TRE jobb blev det :D Kommer att söka vad fan som helst nu så att det ser bättre ut nu när vi söker lägenhet i Ängelholm. Har lämnat intresseanmälningar till allt o alla som vi kan hitta som har lägenheter där vi kan tänka oss att bo. Ska vara barnvänligt för Johans skull men samtidigt nära till det mesta eller iallafall så att vi kan ta stadsbussarna utan att behöva åka Ängelholm runt för att kunna ta oss någonstans. Men det blir nog bra. Så fort jag eller Per fått jobb så första lönen åker till en ny bil ( ja ny begagnad alltså inte helt ny för då måste vi få jobb där vi tjänar en halv mille i månaden *asg*) så att vi kan flytta utan problem sen. Skulle det vara Per som får jobb först så e det körkort som gäller för honom innan vi kanske kan köpa bilen eller så får vi försöka fixa båda samtidigt.

Så från o med idag så kommer jag bo inne på arbetsförmedlingens hemsida och så ska jag se till att åka in till Helsingborg på AF där på fredagarna tror jag det var, för då har dom rekryterare som sitter där. Då är det bara att ta med CV dit och träffa så många man kan. Så får jag ju hoppas att det e någon som är intresserad av en. Men så vet jag inte om jag vill vara kvar inom vården då jag har mina piercingar och tatueringar. Jag menar jag vill inte behöva ta bort min piercing i läppen bara för att jag jobbar några timmar i veckan. Visst jag ska köpa en som e mycke mindre och mer diskret och som eventuellt e lättare att täcka för när man jobbar men jag vill inte nä jag VÄGRAR ändra min stil för ett jobb. Jag har levt så jävla nertryckt hela mitt liv så nu när jag ÄNTLIGEN blir accepterad av familjen för den jag är så vill jag fan inte ha ett jobb som inte kan acceptera att jag är den jag är. Och NEJ jag säger inte "Nej tack" till ett jobb inom vården om jag får en chans till fast tjänst. Då e jag ju blåst. Men jag vill bara inte behöva ta bort min piercing. I LOVE my piercing!!!!!!!!!!!!

TråkTradera

Men vad kul då. Jag har ju börjat sälja lite saker på Tradera. Och visst det har blivit lite pengar nu men två av vinnarna hör inte av sig. Jag har mailat dom två gånger och ändå inte fått svar. Prata med nästis om det då hon nästan bor på Tradera *hihi* som då sa att det kan vara så att deras svar hamnat i skäpmappen. Men icke att där e några mail från dom. Har kollat flera gånger varje dag och även kollat kontot så att dom inte bara satt in pengarna. Men inga pengar inne mer än från dom två som faktiskt har hört av sig och betalat för sina vinster. Så nu smsa jag dom två som inte svarar. Den ena av dom har faktiskt 300 positiva omdömen och inga negativa alls. Då känns det inte kul om det är så att jag måste lämna ett negativt. O det kommer jag att göra om dom inte svarar på smsen. jag får ju lägga ut dom två plaggen igen så får dom andra stackarna som kanske ville ha dom buda igen. Tråkigt när sånt händer.

Tradera, tradera, tradera :D

Me love Tradera!!! Har lagt ut skitmycke kläder nu. Både mina och Johans. Det e skitkul! Ja det hade varit ännu roligare om någon hade lagt bud på det oxå. Ska sen gå igenom allt vi har här hemma o se om det finns annat som vi faktiskt inte använder eller behöver och lägga ut det oxå. Ja förutsatt att det går att skicka och inte kostar en förmögenhet att skicka. För då e det nog ingen som e intresserad.

Bebisverkstaden är nu öppnad!!

Nu jävlar händer det saker! Eller ja det har det väl gjort hela tiden men inte lika intensivt som det kommer göra nu! Det e rätt kul att veta att jag varje dag kl 09:00 har 36,4 i temp *asg* :thumbup: Men så kom jag på att tänk om jag går upp tidigare en dag? Jag måste ju ta tempen samma tid varje morgon och det INNAN jag går upp. :question: Jaja. Om någon nu undrar varför jag tar tempen varje morgon så e det för att jag ska se om jag kan pricka in min ägglossning. Vi vet ju inte vad läkaren kommer att säga den 27 när vi ska dit. Jag vill ju ha dom där pillerna som triggar igång ägglossningen så att jag garanterat har ägglossning varje månad plus att jag vill köra inseminering ( kan ju bli tvillingar ju!! ;P *vill ha vill ha*). Då är det rätt bra att det garanterat är ägglossning. Vi blir inte yngre precis.
Och så har vi beställt ägglossningstester ( en hel jävla del av nån konstig anledning. Men det skickas inte förrän vi betalat och det gör vi inte förrän vi varit hos läkaren så vi vet vad som händer) Jag har även varit inne på en miljon sidor som har ägglossningskallendrar och lyckats hitta en som räknar ut 3 (???) eventuella ägglossningsdagar. Jag fick då tre dagar eftersom min mens är lite oregelbunden på det sättet att jag blöder i olika många dagar och min cykel varierar mellan 26 till 32 dagar. Då innebär det att jag och Per ska ha sex typ varje dag i ca 2 veckor :bigeyes: *asg* Och varje gång skulle jag få ligga med benen i vädret och en kudde under röven i TRETTIO (30) minuter!!! Eh nä. *hahaha*Eller jo det kommer jag nog göra i vilket fall som helst. Allt för att hjälpa hans simmare till rätt ställe. Men jag hoppas ändå på inseminering och dom där pillerna. Har en stark känsla av att det kommer gå fortare. Vill gärna ha en bebis denna sidan jul *hahahahahaha* Eller ja. Jo det vill jag. När vi ska fira nyår nästa gång vill jag ha en (eller två bebisar ) att fira med :love:

RSS 2.0